KYCKLINGFILÉ TÄRNAD

,

Denna påse innehåller fryst färdiggrillad tärnad kycklingbröstfilé som är färdig att ätas, och som smakar lika gott varm som kall. Filéerna tillagas under sträng kontroll i anläggningar med högsta internationella standard.Köttet är garanterat upphettat till minst 75°.

KYCKLINGFILÉ STRIMLAD

,

Denna påse innehåller fryst färdiggrillad strimlad kycklingbröstfilé som är färdig att ätas, och som smakar lika gott varm som kall. Filéerna tillagas under sträng kontroll i anläggningar med högsta internationella standard.Köttet är garanterat upphettat till minst 75°.

KYCKLINGFILÉ SKIVAD

,

Denna påse innehåller fryst färdiggrillad skivad kycklingbröstfilé som är färdig att ätas, och som smakar lika gott varm som kall. Filéerna tillagas under sträng kontroll i anläggningar med högsta internationella standard. Köttet är garanterat upphettat till minst 75°.

CHICKEN POPS

,

Denna påse innehåller frysta, friterade Pops gjorda av bröstfiléer. Popsen har en balanserad hetta av chili och är färdiga att ätas efter uppvärmning. Köttet är garanterat upphettat till minst 75°C.

KYCKLINGINNERFILÉ GRILLAD

,

Denna påse innehåller fryst färdiggrillad hel kycklinginnerfilé. Filéerna tillagas under sträng kontroll i anläggningar med högsta internationella standard. Köttet är garanterat upphettat till minst 75 °C.

CHICKEN GOUJONS

,

Denna påse innehåller frysta, friterade kycklinginnerfiléer. Köttet är garanterat upphettat till minst 75 °C och Goujonerna är färdiga att ätas efter uppvärmning.

KYCKLINGFILÉ GRILLAD

,

Denna påse innehåller fryst färdiggrillad hel kycklingbröstfilé. Filéerna tillagas under sträng kontroll i anläggningar med högsta internationella standard. Köttet är garanterat upphettat till minst 75 °C.