Utesäljare Foodservice – Norvida

Norvida är Nordens ledande köttimportföretag och fungerar som ”Din guide i köttvärlden”. Norvidagrundades i Stockholm år 1990. Idag är vi en väletablerad samarbetspartner för allt köttrelaterat påbåde detaljhandelsmarknaden, foodservice och livsmedelsindustrin. Vårt huvudkontor ligger i Nacka,Stockholm. Vi har även närvaro i Finland, Norge och Brasilien. Allt som allt består vårt team av cirka 30personer i Sverige och 10 personer i andra länder. Vår vision är ”Vi leder utvecklingen av vår bransch –för en smartare och, inte minst, en mycket godare framtid.” Vi säljer våra produkter genom våra egnavarumärken Naturkött®, Köttkultur™, Happy Chef®, Johns’®, Reserva365 och Evryday™ samt genomvåra partners varumärke Aberdeen Black, Stockman´s och Iberiq.
Norvida bygger på starka värderingar som speglar allt vi gör och hur vi interagerar. Dessa värderingarär kompetenta, engagerade, omtänksamma, kommersiella och utmanande.

Instore Business söker för Norvidas räkning: Utesäljare Foodservice med utgångsort Stockholm

Tjänsten
I denna roll rapporterar du till Foodservice- & Industry Director för företaget, och du kommer vara enviktig del av beslutsprocessen i företaget. Eftersom Norvida är ett litet företag när det kommer tillantalet medarbetare måste alla i Norvida kunna dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter ochsamarbeta med kollegor och på så sätt säkerställa bästa möjliga resultat för företaget i stort.

Denna position har ansvaret för att utveckla och maximera vår försäljning och närvaro inomFoodservice-sektorn genom en hög närvaro och aktivitetsnivå hos kund och ute på fältet för att skapastarka relationer och samarbeten med både de lokala försäljningskontoren för de största grossisternasåväl som oberoende restauranggrupper och fristående restauranger.
I din roll kommer du att ansvara för att genomföra vår fastställda Foodservice-strategi och få det atthända.
Du kommer att ha resultatansvar för kunderna i din portfölj och för att bli framgångsrik kommer detatt vara avgörande att du driver försäljning och utvecklar både befintliga och nya kunder på egenhand.
I din roll kommer du vara en nyckelperson för att driva vår försäljningstillväxt och marknadsandelgenom kundinteraktion och professionalism.

Din Profil
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från rollen som Utesäljare inomFoddservice och att du är väl bekant med branschen. Det är meriterande om du har ett upparbetatbrett nätverk inom Foodservice-sektorn och i den bästa av världar har du ett förflutet som kock. Dubesitter kunskaper om, och förståelse för branschen strukturer, försäljningskanaler, kunder ochbeslutsvägar och har ett entreprenöriellt tänk.

Vi är ett livsmedelsföretag som älskar mat – och det förutsätter vi att du gör också. Vi är ett lag och vi agerar som ett lag – så du är precis som vi – helt klart en lagspelare som tycker attman ska ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar stark tillväxt. Vi är ett företag som är av den åsikten att mångfald är berikande och vi förutsätter att du delar denuppfattningen med oss.


Dina färdigheter
• Du gillar att ta en strategi och utfrån den skapa sin taktik som du ser fram emot att genomföra.
• Ansvarstagande
• Du besitter ett starkt intre driv, som stimuleras av att bygga goda relationer med både kollegor ochkunder.
• Du gillar utmaningar och strävar efter att skapa fantastiska resultat, du är affärsorienterad och gillaratt arbeta med siffror.
• Du är analytiskt lagd, organiserad och effektiva med noggrann uppmärksamhet på detaljer.
• Du är en naturlig kommunikatör och gillar att interagera med nya kontakter och kan snabbt vinnaförtroende och bygga starka relationer.
• Du har gedigna IT-kunskaper, speciellt Office 360.
• Du kommunicerar obehindrat och flytande på svenska och engelska i så väl tal som skrift.
• Du har körkort.

Anställningsfakta:
Tjänstens omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Tillträde: Augusti 2024
Sista ansökningsdag: 19/5-24
Övernattningsresor per månad: Ca. 5-10 dagar.
Helgarbete förekommer vid mässor osv.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail, din ansökan registreras via söklänken här.
Tycker du att tjänsten låter intressant så vill vi gärna läsa din ansökan så snart som möjligt – så vänta inte, registrera din ansökan redan idag.