En gång i tiden drömde vi om att bli Sveriges bästa köttleverantör. Nu har vi högre ambitioner.

Det är nya tider. Affärer handlar inte ”bara” om att köpa och sälja – åtminstone inte för oss. Kött är vad vi kan, och vad vi älskar. Därför ägnar vi all vår tid och kraft till att hjälpa så många som möjligt att inte köpa så mycket kött som möjligt, men att köpa kött som uppfyller nutidens och framtidens krav på gott, rätt, hållbart och lönsamt. 52 veckor om året, år efter år.

Vilket kött är till exempel bäst i vilken maträtt? Och hur vet man vilka veckor och månader högrev från Australien är bättre än den från Kanada, eller tvärtom? Vilket kött ska du köpa in just idag – för att få bäst snurr på affärerna, i just din manuella köttdisk, eller restaurang, med just den kundkrets som väljer att kliva in hos dig? Sedan har vi det här med kött och hållbarhet. Djurhållning, betesmarker, foder, antibiotika, klimat, transporter och allt det där.

Att ta reda på om ett kött uppfyller kloka hållbarhetskrav kan vara väldigt krångligt, om man inte har superkoll på allt som påverkar hur djur, natur och klimat mår. Den superkollen kan du lita på att vi har. Dessutom ser vi till att beskriva allt klart, tydligt och begripligt – oavsett om du vill ha alla detaljer eller bara en trygg översikt. För oss är det lika viktigt att ge svar på alla dina frågor, som det är för dig att kunna hjälpa dina egna kunder med råd, tips och svar om hållbarhet.
Det är därför vi inte vill vara Sveriges bästa köttleverantör längre.
Nu har vi höjt ribban. Det är din köttpartner vi vill vara.