Servera en perfekt smashburgare av finaste kvalitet. Tekniken är enkel, lägg burgaren på ett varmt stekbord och pressa riktigt hårt så att burgaren blir platt. En smashburgare handlar nämligen om att få så bra yta som möjligt. Tack vare att köttytan får direktkontakt med det varma stålet blir den saftig, god och krispig på utsidan. Denna burgare är av 100% nötkött och kommer från gräsuppfödda djur på Irland. Storleken är 100 g och du kan med fördel servera två burgare åt gången.
Foodservice
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt kött för din meny, eller visa hur du kan skapa nya framgångsrika rätter med produkter du inte provat tidigare. Här kan du titta vad vi har. Gör gärna det. Men glöm inte att Norvida satsar minst lika mycket på kunskap och relationer som på kött. Vi visar gärna hur vårt kött produceras – från gård till disk – och allt som du kan ta med dig som argument, kunskap och berättelser att använda i mötet med dina gäster. Vi har också stora möjligheter att göra anpassningar och särskilda lösningar som exempelvis minskar svinn.
Sortiment Foodservice
Listan med resultat har uppdaterats.
Inga resultat
Det finns inte några resultat för den valda filtreringen. Pröva en annan filtrering ovan, eller…
Stockman’s flank är en mör och smakrik styckningsdetalj som är perfekt att lägga på grillen eller steka snabbt på hög värme på stekbordet. Skiva tunt och servera med goda tillbehör.
Stockman’s högrevskärna skivas, steks och skivas upp för en perfekt servering. Ett bra och kostnadseffektivt sätt att servera riktigt gott kött!