Alltid gott, rätt, hållbart och lönsamt.

Norvida finns för att du ska ha en riktigt bra köttpartner. Det innebär att vi ska ha allt du behöver. Därför har vi mycket att välja på. Allt som allt har vi tio varumärken och någonstans runt 300 produkter. Kött med olika smak, till olika pris, för olika användning och från olika djur. Oavsett vilket du köper ska det vara gott, rätt, hållbart och lönsamt. Antagligen kommer du behöva hjälp att välja. Det löser våra köttrådgivare. Men innan du kontaktar dem kan du ta en titt på vår köttmeny. Där får du en snabb introduktion till allt från unika smaksensationer till smarta tidsbesparare.

Norvidas 52-veckorslöfte

Kött är en säsongsvara, precis som de flesta andra livsmedel. Det är helt naturligt, men är ofta ett problem för butiker och restauranger som vill erbjuda gäster och kunder samma, jämna kvalitet varje dag. Därför har vi Norvidas 52-veckorslöfte.

Det innebär att vi alltid har de viktiga produkterna färdiga för leverans, och att de håller samma kvalitet varje gång. Om vi tar Naturkött från Sydamerika som exempel: Det är gräsuppfött nötkött. Alltså påverkas slutprodukten av vilken kvalitet och tillgång det är på gräset där djuren betar. Något som förstås varierar beroende på väder, årstid och geografisk plats.

Därför kan Norvidas kött komma från olika platser vid olika tidpunkter. Det betyder inte att vi byter leverantörer lite hipp som happ. Tvärtom: Vi gör årsplaner tillsammans med producenterna. På så sätt tillgodoser vi våra kunders behov av bra kött 52 veckor om året, samtidigt som vi värnar om trygga och långsiktiga relationer mellan Norvida och producenterna, 52 veckor om året.

Så skapar vi ätupplevelsen

En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk, brukar man säga. Det är faktiskt samma sak med kött. Alla steg från gård till tallrik är lika viktiga för ätupplevelsen. Klicka på stegen och låt oss visa.