Kort om Norvida

Norvida grundades i Stockholm 1990. Idag är vi en väletablerad köttpartner på såväl butiksmarknaden som inom foodservice. Huvudkontoret ligger i Nacka. Vi finns även i Finland, Norge och Brasilien. Allt som allt är vi idag omkring 30 personer i Sverige och 10 i övriga länder.

Vår vision

Vi driver utvecklingen av vår bransch – för en klokare och inte minst en otroligt mycket godare framtid.

“För alla som vill ha rätt kött för rätt ändamål är Norvida köttspecialisten och guiden som visar vägen till det bästa köttvalet.”

Jörgen Levin, VD

Vår historia

Norvida grundades i Stockholm 1990, under namnet North Trade. John Wallmark, med bakgrund från den tidens marknadsledare, slog sig ihop med fyra andra med ambitionen att förnya branschen. ”Vi ska marknadsföra produkter som vi med gott samvete kan bjuda våra allra bästa vänner på.”

Norvidas vänner

Våra medarbetare

Sverige

Josef Berger

Foodservice & Industry Director

Jessica Melgar

Retail Sales

Daniel Johansson

Industry sales

Göran Pärlklo

Köttkultur/Lihakulttuuri director

Mattias Hultin

Köttkultur Sales, Stockholm

Philip Palmgren

Köttkultur Sales, Stockholm

Oskar Hjertsäll

Sourcing director

Catarina Olenmark

Sourcing Manager

Tomas Wedhäll

Logistics & IT Manager

Magnus Svensson

Supply chain specialist & project leader

Lola Bešić

Supply chain coordinator

Fredrik Holmström

Supply chain coordinator, Köttkultur/Prepared

Johan Axenbjer

Business development & Innovation director

Finland

Göran Pärlklo

Köttkultur/Lihakulttuuri director

Richard Sumelius

Retail Manager

Tia Laurikainen

Supply chain specialist

Brasilien

Joao Schimansky Netto

International production & sourcing manager

Rian Carvalho Silva

Quality

Leandro Vanci

Supply chain specialist