-
Nödvändiga
Dessa kakor går inte att välja bort. De behövs för att hemsidan över huvud taget ska fungera. -
Statistik
För att vi ska kunna förbättra hemsidans funktionalitet och uppbyggnad, baserat på hur hemsidan används. -
Upplevelse
För att vår hemsida ska prestera så bra som möjligt under ditt besök. Om du nekar de här kakorna kommer viss funktionalitet att försvinna från hemsidan. -
Marknadsföring
Genom att dela med dig av dina intressen och ditt beteende när du surfar ökar du chansen att få se personligt anpassat innehåll och erbjudanden.
Härligt gräsuppfött nötkött från Irlands främsta gårdar
Det finns inget svårare än att producera gräsuppfött kött med riktigt hög och jämn kvalitet. På Irland – där vårt irländska premiumkött Stockman’s produceras – är naturens egenskaper och böndernas kunnande helt oslagbara. Slakterierna vi samarbetar med har utsetts till guldmedlemmar i hållbarhetsprogrammet Origin Green, som syftar till att minska koldioxidutsläpp och öka den biologiska mångfalden. Stutarna och kvigorna betar fritt på gårdarnas marker tills de är högst 36 månader gamla. Då väljs de bästa djuren noggrant ut. Nästa steg i urvalet görs vid slakten, då våra styckmästare sorterar fram de allra bästa detaljerna, som sedan putsas fint och förpackas. Resultatet är fantastiskt kött med typiskt mörkröd färg, lätt tonat fett och en ovanligt tydlig, djup och nyansrik ”smak av gräs”. Stockman’s är tillgängligt för restauranger och manuell disk.