Det mytomspunna wagyuköttet – nu i en oslagbart saftig korv på rent nöt.
Den här korven har vi skapat för dig som älskar både förstklassigt nötkött uppfött på gräs och spannmål, och riktigt välgjord korv. Wagyuköttet, som är omtalat för sin djupa och smöriga smak, lämpar sig extra bra i korv eftersom dess fett till stor del är omättat och därför smälter vid ovanligt låg temperatur. Saftigt? Det kan vi lova!
För att lyfta den fina wagyusmaken har vi valt att bara krydda färsen med ett par nypor svartpeppar och en gnutta salt. Därefter stoppar vi korven i fårfjälster och förpackar den genast. Slutresultatet är en härligt djupröd färskkorv med kötthalt på hela 92 procent.
Vår wagyukorv kan stekas eller grillas. Grillen ger förstås lite extra rökighet och oslagbart krisp i bettet.
Wagyukorven från Köttkultur finns att köpa från 23/10 2023.
Läs mer om produkten här ->